header banner

Over ons

Vrouwelijk • Zakelijk • Vrouwenzaken

Dat WomensDistrict niet echt overloopt van testosteron, dat had je al begrepen. We zijn immers druk in de weer om een straf netwerk voor ondernemende vrouwen uit te bouwen. En ondernemend, dat zien we best heel breed. Of je nu als zelfstandige of als werknemer je ding doet, ondernemen is een ingesteldheid die losstaat van welk statuut ook.

Bij WomensDistrict verwelkomen we daarom ondernemers die hun passie, hun goesting en hun ervaringen willen delen met gelijkgestemden. En dat zijn vrouwen met een even grote honger om te ontdekken en te leren, die enkel genoegen nemen met het onderste uit de kan. 

Wil je begeesteren of begeesterd worden, heb of zoek je kick-ass ideeën, wil je op een originele manier netwerken en ervaringen uitwisselen met andere wijze madammen, dan verwachten we jou. Netwerken bij WomensDistrict is vrouwelijker, persoonlijker, leuker. Punt.

Vijf keer per jaar zetten we een uniek event op poten in onze exclusieve hotspot in Gent. Met top-notch sprekers over trending topics.