MEET. INSPIRE. EXPERIENCE.

Het netwerk voor ondernemende vrouwen die hun passie, kennis, goesting en ervaring met jou delen. En omgekeerd.

Next event 03 juni

Women in Art Emely Christiaens, Ellen Christiaen, Adelheid De Witte

Deze leading ladies uit de art scene willen heel graag hun persoonlijke ervaringen en behind the scenes stories met jou delen. Mis deze unieke kans niet!

Netwerken bij WomensDistrict is leuker

Ondernemende vrouwen

OMDAT je er ondernemende vrouwen tegenkomt. Gelijkgestemde entrepreneurs en intrapreneurs die garant staan voor ongefilterde businessinspiratie en -ervaringen. Én voor een boeiende, leuke avond. Een professionele visvijver met de meest uiteenlopende profielen, interesses en expertises. En nee, daar staat geen leeftijd op. Voel jij je daar thuis? Wij denken van wel.

Speeddates

OMDAT je er naast de gebruikelijke netwerkactiviteiten ook de kans krijgt om één-op-één diepgaander kennis te maken met mensen die jou bijzonder interesseren. Daarvoor is er onze unieke Speeddate-formule: 30 minuten lang, professioneel intiem. Dat je zo heel wat bijzondere dingen te horen krijgt, spreekt voor zich. Geloof het maar, netwerken bij WomensDistrict is méér dan visitekaartjes verzamelen.

Thema met boeiende sprekers

OMDAT we je elke keer opnieuw verrassen met de boeiendste sprekers die met beide voeten in het (zaken)leven staan. Unieke en relevante insiderverhalen, dromen en projecten die jou inspireren en je helpen je eigen ding (nog beter) te doen. De exclusieve en hapklare Tips & Tricks neem je à volonté mee naar huis.

 

Wil je er graag bij zijn op ons volgend event?

Women in Art

Premium partners

MeetDistrict, Ghelamco Arena // Ottergemsesteenweg Zuid 808 // 9000 Gent